
Planta de grapfruit este din timpuri vechi cultivata in Japonia, America, Orientul Mediu si pe coastele mediteranei.
Uleiul esential, cu parfumul tipic fresh este lejer amar si este extras prin
presare la rece din coaja fructelor. Prima referire la planta de grapefruit
apare din sec XVII cand botanistii din insula caraibica din Barbados descopera
acest copac mereu verde cu inaltimi de la 4 la 25 metri.
Principale actiuni:
Grad de siguranta:
Evitati expunerea la soare dupa aplicare, uleiul fiind fotosensibilizant.
Ultimele Accesari: Cosmetice , Oana Turcu , Confidential , Cristi Brancu , Antena 2