
Planta de mir e originara
din Mediul Orient si din Africa
orientala.
Uleiul esential, cu parfum cald, balsamic-condimentat, se obtine prin distilare.
Mirul este folosit din timpurile antice in medicina orientala si occidentala,
folosirea sa este citata cu 3700 ani in urma. Anticii egipteni foloseau
mirul in procese de imbalsamare, in parfumuri si cosmetice.
Principalele actiuni:
Grad de siguranata;
Folositi cu moderatie. Poate fi iritant. Nu folositi in perioada de sarcina.
Ultimele Accesari: Cosmetice , Oana Turcu , Confidential , Cristi Brancu , Antena 2